Lenovo ThinkPad X1- Tehnologia este la început, dar începe să se extindă. Ecranele pliabile își fac loc în viața noastră și încep să fie adoptate și pe alte produse. Precum laptopurile. Primii care au făcut un pas în această direcție sunt cei de la Lenovo, care au prezentat un prototip denumit ThinkPad X1.

Tehnologia la nivel de display este marca LG, cu o dimensiune de 13.3 inci, OLED și rezoluție 2K cu aspect 4.3. Atunci când este pliat ajunge la dimensiunea de 9.6 inci.Laptopul se transformă în tabletă atunci când este pliat și vine la pachet și cu un stylus.

Lenovo ThinkPad X1 este dedicat mediului bussines. Cei de la Lenovo au declarat că laptopul o să fie disponibil din 2020, va integra tehnologie Intel atunci când vorbim de hardware și va utiliza Windows ca sistem de operare.

Autonomia este de 24 de ore, va avea camera cu infraroșu, 2 porturi USB și difuzoare stereo.

Lenovo ThinkPad X1 este un pas înainte în ceea ce privește tehnologia ecranelor flexibile. În curând, cred că acestea o să-și găsească aplicații în mult mai multe device-uri. Sigur, ei îi zic că este laptop, dar mie îmi pare mai mult o tabletă care se pliază. Probabil ține de perspectivă?

Până la urmă ține de publicul consumator. Dacă ei vor dorii așa ceva, probabil că tehnologia va avea succes. Dacă nu, o să aibă soarta altor tehnologii, precum Google Glass care a rămas la stadiu de idee deocamdată.

Chiar și așa, ecranele felxibile par a fi o soluție tot mai interesantă atunci când vine vorba de telefoane mobile cel puțin, dar nici laptopurile n-ar arăta rău, dacă se mai lucrează puțin.

Personal nu sunt dat pe spate de acest model, plus că atunci când scrii vrei să ai și puțin feedback de la taste.

Dar, din nou, totul depinde de consumatori.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here