The Ruthless-Când am văzut prima dată titlul pe Netflix, am zis că trebuie să fie o comedie tare faină, pentru că îl are pe Riccardo Scamarcio în rolul principal. Tipul ăsta e idolul femeilor după ce a jucat în Tre Metri Sopra il Cielo. Mie îmi place de el după ce l-am văzut în filmul L’uomo Perfetto, o comedie foarte bună.

The Ruthless- ne spune povestea lui Santo, un tânăr ambițios care nu și-a dorit niciodată să devină mafiot, dar toate evenimentele l-au împins spre asta.

Riccardo Scamarcio joacă bine și i se potrivește ca o mănușă rolul de mafiot. De fapt oricărui italian i se potrivește acest rol.

Filmul e bun, nu m-a plictisit deloc și chiar m-a ținut legat de poveste. Poveste care e așa și așa. Nu vă așteptați la ceva spectaculos gen Gomorra sau Il Capo dei Capi, acestea fiind mai interesante pentru că sunt și povești reale. The Ruthless în schimb ne prezintă foarte bine viața oamenilor din Milano din anii 70, 80 și 90, când răpirile pentru răscumpărare erau la ordinea zilei.

Povestea personajului Santo e frumoasă, alertă, dar nu te face să o iubești. Asta pentru că se dezvoltă într-un ritm alert, nu se pune accent pe trăirile personajului principal, în schimb are o tentă de comedie. Ceea ce îl face un film ușor de digerat, numai bun pentru un wekkend ploios.

Filmul este disponibil pe Netflix

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here