The Order-Ai putea crede că e un serial prost, sau chiar un serial bun. În realitate, orice ai crede despre el, nu contează, pentru că te ține legat.

Vrăjitori și vârcolaci-Rețeta The Order

Încă nu am văzut vampiri în The Order, dar nu m-ar surprinde să văd câțiva în serialul acesta. Mi-a plăcut că acțiunea se mișcă repede și nu se stă foarte mult la discuții atunci când vine vorba despre evoluția caracterului. Adică în 4 episoade, tipul din rolul principal a fost acceptat în ordin și a devenit și vârcolac, deci le face pe amândouă.

Serialul nu e o capodoperă și nici nu îmi place prea mult, dar reușește să mă țină legat cumva. Poate și pentru că sunt crime la tot pasul, chiar din primul episod.

Cu ocazia asta am remarcat că unii actori, deși par a fi importanți în primele episoade, cam mor și dispar. Ceea ce e un lucru bun , că e serialul mai alert și nu adormi cu povești de dragoste și chestii nemuritoare pe care le vedem adesea în asemenea seriale. Cât despre actorii din rolul principal, sunt destul de convingători pe alocuri. Tipul din rolul principal nu e foarte carismatic și cred că e destul de greu să te atașezi de personajul lui.

Deocamdată lipsește și un personaj negativ convingător, îți dă senzația în primele episoade că l-ai descoperit, dar nu e așa deloc.

Deși pare că e un serial cu adolescenți, e destul de brutal, iar crimele nu sunt cenzurate, adică vezi sânge și organe cam peste tot locul. De aia nu îți recomand să mănânci în timp ce te uiți la el.

Lipsesc partidele de sex, asta l-ar fi făcut un Game of Thrones cu Vârcolaci și vrăjitori.

E făinuț, numai bun de umplut timpul.

The Order este disponibil pe Netflix

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here