Vorba umblă că e un fel de reorganizare. Dar, cel mai probabil, așa cum se zvonește de ceva vreme, Telekom e cu gândul la plecare, ca un fotbalist român care aude că are ceva ofertă de afară.

Conform celor de la economica.net, mai marii de la Telekom s-au întâlnit cu sindicaliștii pentru a discuta posibilitatea și modul în care compania o să concedieze cel puțin 1800 de angajați.

Surse din interiorul instituţiei spun că este vorba de concedierea a 1.800 de salariaţi ai Telekom, dar că nu se ştie exact forma de concediere care va fi propusă de conducere: cu acordul părţilor, în schimbul unei bonificaţii, pe legea 79 sau concediere efectivă.

Cel mai probabil asta este o altă etapă din planul de vânzare, după ce în prealabil au capitalizat compania cu 800 de milioane de euro și au curățat datoriile.

Cei care vor să cumpere compania din România, sunt un fond de investiții din Rusia. Aceștia vor să achiziționeze compania cu totul. În trecut se mai zvonea că Telekom o să fie dezmembrat și o să fie împărțit între Orange, Vodafone și Digi. Din fericire nu e așa, pentru că personal nu aveam de gând să ajung sub contract cu nici o companie menționată anterior.

Partea tristă este că 1800 de oameni își pierd locurile de muncă. Partea bună…nu există!

Sursa

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here