În sensul că mi s-a părut un pic tras de păr sezonul acesta iar ideile au fost cel puțin banale. Cu toate astea, serialul nu dezamăgește și te ține prins de ecran.

Stranger Things sezonul 3 poveste

Aici mi s-a părut puțin ciudat, ștu că trebuia să aducă înapoi monstrul cumva, dar ruși? În 1980 și ceva? În plin război rece, când americanii erau paranoici și spionau tot? Mă îndoiesc că o Rusie, așa puternică cum era atunci, ar fi fost în stare să aducă tehnologie în america, soldați înarmați până în dinți și să facă experimente fără ca americanii să aibă habar de toată chestia asta. Aici mi s-a părut puțin deplasat și cred că puteau găsii o altă variantă prin care monstrul se întoarce în lumea noastră.

Cu toate astea e interesantă povestea din Stranger Things sezonul 3, alertă și comică, în unele momente, că pare că și-a pierdut și din umor serialul.

Personaje

Super tari, ca de obicei. Dustin e la fel de comic. Mi-a plăcut cum au evoluat personajele, de la sezon la sezon, copii descoperă hormonii și tot ce fac este să se sărute. Din păcate avem parte și de momente tragice iar cel mai important, cel cu Hopper, m-a mișcat puțin. Îmi plăcea mult personajul și cred că a fost cel mai trist moment din sezonul acesta, mai ales scrisoarea de final.

Nu am înțeles de ce și-a pierdut El puterile, de la o simplă bucată din monstrul acela? Cred că rămâne să descoperim în sezonul patru. Oricum, sunt tare curios ce se întâmplă mai ales că s-au despărțit și jumătate din ei au plecat la sfârșitul sezonului în alt oraș.

Cum continuă Stranger Things sezonul 4? Habar n-am. Am văzut că rușii o să fie implicați din nou, din moment ce au un Demogorgon într-un beci pe care îl hrănesc. Nu am înțeles nici faza cu Terminatorul rus, pe care îl bătea Hopper de fiecare dată și ăla revenea, chiar și după ce a fost împușcat. Sigur o să mai avem un sezon, iar din zvonurile care circulă deja, s-ar putea să avem și sezonul 5, dar probabil că va fi ultimul. Oricum deja pare greu de continuat după ce în Stranger Things 3 pare că și-au arătat limitele și par că au rămas în pană de idei.

Concluzii

Cu toate aceste lucruri negative pe care le-am văzut în acest sezon, Stranger Things sezonul 3 este bun, captivant și plin de momente frumoase. De la comedie la dramă, acest serial le are pe toate. Sunt nerăbdător să văd cu ce ne surprinde sezonul 4.

Serialul este disponibil pe Netflix

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here