Sex Education- ne spune povestea unor tineri de liceu care își descoperă sexualitatea. Ca orice tânăr, liceeni întâmpină probleme în acest departament, așa că un tip, care mai e și virgin, ajunge consilierul sexual al școlii.

Bineînțeles, nu legal, ci o face pe bani, pe ascuns. Iar de acolo începe distracția, pentru că ăștia ajung în tot felul de situații trăznite, sau trăiesc diferite drame.

Sex Education este o comedie, dar pe alocuri destul de serioasă serialul fiind mai mult decât un tur de glume despre sex. Oamenii trăiesc drame adolescentine, care sunt destul de realiste, nimic iesit din comun, fără iubiri eterne, ci doar tineri care cred că știu ce e dragostea.

Ah, și sunt excitați mai mereu.

Ca să fie diversificat, avem un gay care e și negru, deci extra puncte la acest capitol, îi avem pe ăia bogați și pe ăia săraci. Pachet complet.

Rolul principal este jucat de Asa Butterfield, un actor care îmi place de pe vremea în care a jucat în Ender’s Game, un film mult sub apreciat.

Sex Education reușește să te țină prins, având unele momente comice cu personaje care se dezvoltă mereu. Nu este cel mai bun serial, dar nici cel mai prost. Te face să râzi, te face curios și te binedispune.

Sex Education este disponibil pe Netflix iar sezonul doi este deja în lucru, semn că a avut ceva succes. Nu e știe o dată de lansare oficială pentru sezonul 2, dar zvonurile ne-ar sugera 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here