Sau mai pe înțelesul tuturor, e un telefon cu clapeta mai special, în sensul că ecranul poate fi îndoit. Te întrebi de ce am avea nevoie de așa ceva? Și eu, iar raspunsul găsit de mine este că tehnologia va fi folosită în viitor la alte chestii, nu la telefoane.

Samsung este compania care nu câștigă bani de pe urma telefoanelor de vârf. În plus, există voci și statistici care susțin că Galaxy S9 o să fie cel mai slab vândut telefon din seria Galaxy din 2012 încoace.

Telefonul nu vine cu nimic nou, seamănă foarte mult cu Galaxy S8, adică sunt cam identice, plus că sunt scumpe fără un motiv anume. Atunci e clar că te îndrepți către alte telefoane care oferă specificații la fel sau chiar mai bune.

Noroc că telefoanele din clasa de mijloc și entry level se vând ca pâinea caldă, plus multe alte domenii din care Samsung câștigă bani, altfel îi păpa falimentul de multă vreme.

Chiar și așa, băieții sunt hotărâți să vină cu invovația.

Nu de puține ori, cei de la Samsung ne-au tot „amenințat” că vin cu un telefon a cărui display poate fi îndoit. Desigur, toate acestea rămân la nivel de zvonuri și promisiuni din partea companiei. În realitate, nu au prezentat nici măcar o poză, spre deosebire de olandezii aceștia care și-au imaginat un Samsung Galaxy F cu ecran flexibil. Arată bine? Da…, dar parcă tot nu mă încântă ideea.

Oricum, suntem în stadiul în care niște băieți își imaginează cum ar arăta un astfel de telefon, în timp ce inginerii de la Samsung sunt ocupați cu realitatea și cum să mai facă un Galaxy care să arate exact ca seria anterioară.

Sursa foto

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here