Fiind obosit de pe drum și încercând să-mi revin la starea inițială, am zis să văd un film ușor digerabil, că parcă nu sunt pregătit mental pentru chestii cu „gândeală”. Și am dat play la Rim of the World, că pare făcut pentru copii.

Poveste Rim of the World

În timp ce niște copii se duc în ceva tabără care se numește Rim of the world, extratereștri se gândesc să atace omenirea pentru că…mă scuzați, nu am fost atent. Na, armata nu face față, extratereștri îi bat pe ăștia de le sună apa în cap și toată responsabilitatea cade pe umerii unor copii să rezolve probleme de oameni mari. Noroc că nu au un Dragnea care să le fure banii, că nu mai aveam nici o șansă cu acei extratereștri.

Filmul e comic, de aia am și rămas, că în rest e praf. Are niște glume puerile, dar faine, care te fac să râzi inevitabil. Tipul acela negru e foarte comic.

Efectele speciale par făcute de Asylum, puțin mai bune ca într-un film cu biuget de 2 lei, să zicem că au prins o zi bună când au desenat extratereștri și nu a ieșit chiar atât de nasol. Dar tot nasol e, să nu ne culcăm pe o ureche.

Când au început să dispară glumele, a dispărut și interesul meu pentru film, așa că am început să caut un restaurant care să-mi livreze o porție de paste. Filmul e gata, pastele n-au ajuns. CSF.

Personaje

Avem de toate, că trăim în perioada în care trebuie să avem cel puțin o specie de om. Alb, negru, asiatic si hispanic. Patru copii, comici, care salveză lumea. Glumele tipului negru salvează și filmul cât de cât, că altfel ar fi doar o prostie la care te-ai abține să nu vomiți. Chiar, mai vin pastele alea?

În rest nimic interesant la acest capitol, copilul alb e fricos, dar la sfârșit, e cel care salvează situația, asta după ce și-a înfruntat temerile.

Concluzii

Dacă ești obosit și flămând și nu există altceva de făcut pe lumea asta, poate ai vrea să-l vezi, măcar jumătate, cât mai fac ăștia niște glume. Tipul negru joacă bine și dacă se ține de treabă ar putea scoate niște filme decente de comedie. În rest e slabuț, cu poveste proastă, trasă de păr. Cu efecte speciale marca asylum, făcute de un tip care n-a băut nimic în ziua aia și i-au ieșit ceva mai bine.

Filmul este disponibil pe Netflix

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here