Mi-a luat cam 4 episoade până să mă prindă. A părut ciudat la început, dar odată ce te obișnuiești cu stilul, devine digerabil și pe alocuri comic.

După cum spuneam, primele 4 episoade nu m-au convins și eram pe punctul să-l șterg din listă.

Este clar un serial cu umor pentru adulți, iar ca orice serial cu umor pentru adulți, este vulgar și explicit. Câteodată funcționează, câteodată nu. Să zicem că serialul este bun doar pe jumătate. Rolul principal nu te cucerește deloc, deși el ar trebui să fie centrul atenției. În schimb avem câteva roluri secundare de excepție care m-au făcut să râd cu poftă.

Sunt cei doi țărani care mereu fură, unul din ei are strabism și o voce ciudată, ceea ce îl face extrem de comic. Iar partenerul lui în ale crimei, este un țăran american, cu o coamă blondă și evident vestă de blugi. Pentru că USA. Ăștia doi sunt foarte comici și reușesc să smulgă un zâmbet de la tine, cel puțin.

Comic  este și polițistul gras, mult prea gras,  extrem de naiv și inocent, dar mereu cu intenții bune.  Chiar și polițista -extrem de sexy care are o pasiune pentru polițistul gras și încearcă să-i fure un sărut iar pentru asta este în stare să distrugă tot orașul- este comică.

Ca idee, toți sunt mai comici decât Kevin, rolul principal. Singurul episod în care a fost cât de cât ok a fost acela în care se îndrăgostește de asistentul vocal din mașină. Iar mașina este foarte geloasă…

În rest avem de toate, brutalitate, mișto-uri la greu, apropo-uri și trimiteri către diverse personalități, un câine polițist dependent de droguri etc.

Și cu toate acestea parcă e cumva grăbit, parcă ceva nu se potrivește și nu mi-am dat seama ce.

Primul sezon este disponibil în întregime pe NETFLIX

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here