Filmul Oh, Ramona! a fost declarat oficial cel mai prost film de pe Netflix, conform criticilor care au văzut filmul și s-au bătut în recenzii.

Criticii au zis că glumele au fost copiate și de 3 ori, iar filmul devine chiar enervant la un moment dat. Eu l-am văzut, și tot ce mi-a plăcut a fost Ramona. Mă rog, tipa care joacă rolul respectiv.

Știm cu toții că nu tot ce spun criticii e și adevărat. Până la urmă Oh, Ramona! a spart box office-ul la noi, și nu e chiar atât de prost precum au scris băieții probabil supărați că nu pot și ei să pună puțin mâna pe Ramona.

Oricum, cu mâna pe inimă pot spune că am văzut filme mai proaste pe Netflix, cu actori mai buni sau mai mari și cu buget mult mai mare. Faptul că Oh, Ramona! nu m-a făcut să închid televizorul este un plus și cred că titulatura aceasta nu i se potrivește absolut deloc.

Nu am scris review pentru film pentru că erau atât de multe încât nu prea mai aveam nimic de zis în plus. Filmul merită vizionat într-o zi ploioasă, poate o să te însenineze puțin

Filmul este disponibil pe Netflix

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here