Murder Mystery – este genul acela de film care nu e original deloc. Adam Sandler și Jennifer Aniston au mai încercat o dată cu un film care a dezamăgit. Acesta nu e prost, iar Netflix susține că este cel mai vizionat film producție proprie din istorie.

Murder Mystery Poveste

Nu e original deloc ca poveste, adică la tot pasul îți amintește de Orient Express și crima petrecută acolo. Baza poveștii din acest film este exact ca în Crimă din Orient Express. Ăștia ajung pe un iaht unde se petrece o crimă, iar ăștia încearcă să o rezolve. Inițial am crezut că toată acțiunea o să se întâmple pe Iaht, dar m-am liniștit când am văzut că acțiunea se petrece în câmp deschis ca să zic așa.

Povestea nu e rea, și e chiar comic filmul. Nu te face să-l închizi și nici nu îți distrage atenția orice altceva.

Personaje

Băi, Adam Sandler mi-a plăcut, ca în vremurile lui bune, face un rol fain, comic și interesant. Jennifer Aniston nu e nici ea mai prejos, cu excepția faptului că femeia știe să joace doar un rol, de tipă frumoasă și pierdută în spațiu. Dar o face bine, și e foarte comică. Nu a îmbătrânit prea bine, iar operațiile alea o fac să arate mai rău. Murder Mystery nu duce lipsă de actori mari, astfel îl avem și pe Luke Ewans prezent care joacă rolul unui miliardar excentric.

Conform celor de la Netflix, Murder Mystery a fost vizionat în peste 45 de milioane de case în primele 3 zile. Dacă e să presupunem că în fiecare casă s-au uitat minim 2 oameni, atunci avem 90 de milioane de oameni care au văzut filmul în primele 3 zile. Ceea ce nu e rău deloc.

Concluzii

Nu e rău deloc. După cum ziceam , Adam Sandler face un rol bun, e comic, Jennifer Aniston la fel, iar șarmul europei este și el prezent. O combinație perfectă dacă vorbim de crime cu stil și eleganță. E alert, nu te lasă să te plictisești și nici nu e greu de digerat. E absolut perfect pentru o zi de wekeend ploiasă.

Murder Mistery este disponibil pe Netflix

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here