Aprilie a venit, iar mirosul de primăvară este tot mai puternic. Tocmai de aceea ne-am gândit să vă oferim un motiv să stați mai mult în casă, în caz că vă lovește astenia.

Am pregătit o mică listă cu jocuri care se vor lansa luna aceasta, și care merită cel puțin încercate, dacă nu jucate din scoarță în scoarță.

Earth Defense Force: Iron Rain –Aprilie 11

Platformă : PS4

Dacă ai chef să omori niște gândaci, poate vrei să-i lași pe cei din casă să mai trăiască puțin. Earth Defense Force: Iron Rain, vine să te ajute în plăcerea de a ucide gângănii. Sunt surprins că cei de la EDF nu au mai pud grafică de PS 2, ci una de PS3. Oricum, jocul este distractiv.

PS- Același voice acting oribil.

Mortal Kombat 11 – April 23

Platformă: PS4, Xbox One, PC, Switch

Mortal Kombat nu are nevoie de introducere, fiind cel mai popular joc cu „bătăi” din istorie, și preferatul meu. Mortal Kombat 11 se anunță a fii un alt joc de succes din serie. Un feature nou adăugat, este că îți poți customiza costumul caracterului după bunul plac.

Days Gone – April 26

Platformă: PS4

Cred că m-am tot uitat la trailere de cel puțin un an și jumătate, mi s-a părut că o să fie excepțional. La sfârșitul lunii o să am posibilitatea să aflu dacă a meritat așteptarea. Days Gone este un alt joc cu zombie, open world, lume prin care te poți plimba cu motocicleta cool din dotare. Sper doar că nu o să dezamăgească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here