Nu credeam că o să văd un serial făcut de turci care să-mi placă. Immortals a intrat la favoritele mele.

Este cu vampiri, cu vânători de vampiri și oameni care trăiesc un stil de viață foarte occidental. Lucru care mă surprinde, mai ales după ultimele evenimente din Turcia, o țară care tinde să devină cât mai autoritară.

Immortals ne spune povestea unei femei care a devenit vampir, iar acum își caută creatorul ca să-l ucidă. Vampirul e cel mai puternic din Instanbul, iar asta îl face și mai greu de omorât. De aceea e nevoie de alianțe cu alți vampiri și cu vânătorii de vampiri care sunt…niște tineri rebeli, tatuați și puțin drogați. O groază de personaje, trebuie să-i acorzi foarte multă atenție serialului care să-l înțelegi.

Pe alocuri pare puțin cam lent, dar asta ajută la dezvoltarea personajelor, îți oferă o perspectivă mai bună asupra lor și ai posibilitatea să înțelegi de ce unii sunt răi sau buni. Pe scurt le poți înțelege motivele.

Serialul e bine făcut, destul de interesant, te ține în priză, dar cam reținut când vine vorba de sânge și violență. Cel puțin așa mi s-a părut mie.

Immortals este disponibil pe Netflix și este filmat, evident în Turcia. Este un serial pe care îl recomand pentru viitor, pentru că s-a lansat și sezonul patru din Gommorah, iar cel din urmă este un serial pe care nu îl poți rata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here