Google Stadia este un proiect care poate revoluționa puțin modul în care o să ne jucăm în viitor. Totuși, depinde foarte mult dacă Google reușește să trecă peste niște hopuri esențiale.

Până atunci, Google ne prezintă noi informații care ne ajută să ne formăm o idee despre serviciul oferit.

Google Stadia Planuri tarifare

Stadia Base– serviciu prin care plătești pentru fiecare joc în parte. Debutează în 2020 și redă jocuri stereo la 1080p

Stadia Pro – costă 10 dolari pe lună pentru acces la o serie de jocuri, în plus primești discount la anumite jocuri, iar redarea se poate face în 4K, sunetul fiind 5.1.

Cum poți accesa Google Stadia?

Accesul la serviciu se poate face cu ajutorul browserului Chrome deschis pe PC.

TV– trebuie să deții Google Chromecast Ultra

Sau pe aplicația Stadia de pe telefon. Deocamdată singurul telefon suportat este Google Pixel 3.

Stadia Pro o să fie disponibil din luna noiembrie a acestui an, iar Stadia Base din 2020.

În stadiul inițial, Stadia debutează în țările din vest: USA, Canada, UK, Belgia, Danemarca, Italia, Finlanda, Germania, Spania și Suedia. Alte țări urmează a fi introduse din 2020.

O serie de jocuri urmează a fi disponibile încă de la lansarea Google Stadia, iar printre acestea amintim Mortal Kombat 11 și Assasins Creed Odyssey.


Desigur, cei de la Google trebuie să rezolve eventualele probleme care pot apărea , sau problemele despre care se discută deja, precum timpul de răspuns de la comandă și până se întâmplă ceva pe ecran. De fapt, este otrava care poate ucide proiectul încă din fașă, pentru că dacă se constată că jocurile nu pot fi fluente, se acumulează frustrare în gamer iar proiectul va fi închis ca multe altele începute de Google.

Desigur, ține și de internet, dar în România stăm bine la acest capitol. Totuși, Stadia pare un proiect interesant pe care aș vrea să-l văd reușind, astfel va atrage mai multe jocuri pe platformă.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here