Google a nunțat recent lansarea terminalelor Pixel 3a și Pixel 3a XL, despre ambele modele s-a speculat foarte mult înaintea evenimentului, iar lansarea lor nu a mai venit cu nimic spectaculos, detaliile fiind cunoscute încă de la început.

Dacă este să ne luăm după acest lucru, tot ce se spune despre Google Pixel 4, o să fie adevărat într-un fel sau altul. Acuma știm și noi că aceaîstă metodă se mai folosește pentru a stârnii curiozitatea oamenilor când vine vorba de produse. Poate de aceea se și folosește această metodă. Sunt absolut sigur că dacă o companie ar vrea să țină totul secret, ar putea să o facă mult și bine.

Marketing, doamnelor și domnilor. Dar e bine, că avem noi ce scrie.

Google Pixel 4

Conform unei alte scăpări pe net, Google Pixel 4 și Pixel 4XL o să vină cu procesorul Snapdragon 855 și o să aibă cel puțin 6GB de RAM. Lucruri care ne plictisesc. Așa că să trecem la ce mai contează în era asta în care toate telefoanele sunt la fel ca dotări.

Au apărut niște poze care ne prezintă ceea ce ar putea fi npua generație de telefoane de la Google. Și trebuie să recunosc că arată bine. Singurul lucru care nu îmi place este încadrarea camerei frontale la fel ca modelul de la Samsung. În rest pare să aibă niște forme atrăgătoare.

Rămâne de văzut dacă și de această dată „scăpările” de pe net se adeveresc. Pe lângă Motorola RAZR, mi se pare că acest model arată cel mai bine. Excepție făcând tăietura aia pentru camerele frontale. Nu sunt fan în mod special. Prefer o cameră tip periscop. Pare mult mai practică.

De asemenea, sper ca acest model să vină cu amprentă integrată în ecran, nu am văzut să se specifice nicăieri despre acest lucru, dar sunt sigur că Google nu face rabat de la tehnologii atunci când vine vorba de flagship-ul lor.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here