Chiar dacă m-a prins ora 5 dimineața, a meritat din plin! Inițial am zis să văd un episod, fiind aproape convins că e ceva siropos cu iubiri adolescentine. După aceea am crezut că este un serial în genul 13 reasons why, am scăpat repede și de această idee.

Nu cred că are rost să vă povestesc serialul, aș strica farmecul prea mult, pentru că reușește să te surprindă frumos de fiecare dată. Și tipa roșcată, OAU! Am o slabiciune pentru roșcate și le consider pe toate frumoase, dar femeia asta e absolut superbă și, spoiler alert, o vedem și nud!

Apropo de nuditate, îmi place că europenii nu se feresc să arate un sân atunci când e cazul, spre deosebire de americani care cenzurează tot ce prind, numai să nu influențăm tinerii atât de fracezi la minte.

Într-un fel mă bucur că Uniunea Europeană vrea să le impună celor de la Netflix să adauge tot mai mult conținut European, calitatea serialul este din ce în ce mai bună iar Elite vine să ne confirme încă o dată lucrul acesta.

Serialul are de toate, comedie, dramă, dragoste, sex, explorează sexualitatea fără menajamente și regizorului nu i-a fost frică să arate asta. Personajul Christian e demențial, genul de om care nu are rușine și mereu obține ce vrea.

Nu mă arunc să zic că este cel mai bun serial văzut anul acesta, dar este în top 3. Mă declar fan! Mai spre sfârșitul serialului mă temeam că nu au cum să continue serialul, dar au lăsat o portiță bună de explorat.

Abia aștept sezonul doi și sper să fie măcar la fel de bun.

Serialul este disponibil pe Netflix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here