Digi Mobil a reconfirmat, în luna Martie, poziția de cea mai atractivă rețea din România la capitolul portabilitate, potrivit statisticilor furnizate de ANCOM.

Peste 27.000 de numere au fost portate în rețeaua de telefonie mobila, reprezentând aproximativ 37.5% din piața totală de portabilitate.

De ce s-a ajuns aici? Păi Digi Mobil e ieftin. M-am ferit mereu de rețeaua asta pentru că suferă la capitolul semnal, deși se laudă că acoperă 99.5% din suprafața țării, am întâlnit destui oameni care se plâng de serviciile lor.

Totuși, faptul că este ieftin, pare să-i împingă pe români să renunțe la Orange de exemplu, care fie vorba între noi, e prea scump pentru ce oferă, și să treacă pe această rețea chiar dacă suferă la capitolul acoperire.

Rețeaua 4G de la Digi Mobil acoperă doar 65% din populație, deci dacă stai la sat sau într-o zonă mai retrasă șansele să te bucuri de 4G sunt destul de mici.

Oricum, este deja un jucător important de pe piața noastră, dacă își îmbunătățesc serviciile și acoperirea, are potențial să devină cel mai important.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here