Dacă primul sezon a avut patru episoade, al doilea s-a dublat și ne oferă opt episoade. 

Sezonul doi urmărește planul lui Dracula de a extermina lumea după ce i-au ucis soția. Am văzut tot sezonul, impresionat fiind de primul sezon. Nu m-a impresionat foarte mult sezonul 2. Nu a fost rău, dar nici nu are factorul wow. Desigur e de urmărit, dar mă așteptam la mai multă acțiune. Se vorbește foarte mult în serialul acesta, Dracula e tot timpul deprimat și e păcălit foarte ușor.

Adică hai omule, ești Dracula! Te face o fraieră care suge sânge? Nu mi-a plăcut deloc cum a fost prezentat dracula, mai ales că în joc ăia se scăpau pe ei doar când îi auzeau numele.

În rest, serialul respectă foarte bine povestea jocului. L-am urmărit cu plăcere, dar mă așteptam la ceva mai mult. Poate mai multă acțiune.

CITEȘTE ȘI RECENZIA PENTRU I THINK YOU SHOULD LEAVE

Așa cum știți deja, Dracula este ucis mereu în jocuri, dar revine, pentru că este totuși prințul întunericului. Deci faptul că Dracula este omorât de propriul fiu nu ar trebui să fie o surpriză pentru voi

Serialul este bun, probabil cea mai bună adaptare a unui joc într-un serial, sau film dacă tot vine vorba de jocuri.

Merită văzut? Absolut, dar se vorbește prea mult pentru o adaptare a unui joc în care nu făceai altceva decât să le dai în cap la inamici!

Serialul este disponibil pe Netflix

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here