Și se pare că nu doar pentru mine, mai ales că cei de la Netflix au anunțat că într-o săptămână s-au uitat la film 45 de milioane de conturi. Ceea ce e oau! Daca pe un singur cont există mai mulți utilizatori, se poate până la 5, numărul oamenilor care au vizionat filmul depășește ușor suta de milioane.

Nu am văzut nimic despre film înainte să-l vizionez, doar pe Sandra Bullock legată la ochi într-o poză. Mintea mea primitivă a presupus că este o dramă în care mama orbește și copii ei o întrețin. Atât am putut. Oricum, am decis să-i dau o șansă și tare mult mă bucur că am făcut-o.

Pentru mine e clar cel mai bun film văzut anul acesta. Dar există și un lucru care mă enervează tare la filmele de genul acesta. Nu ni se explică cine sunt cei care fac rău oamenilor, și de ce o fac. Sunt extratereștri? Sunt demoni? Ce anume îi face pe oameni s-o ia razna? După filmul acesta rămâi cu multe întrebări.

Am căutat pe net răspunsuri, dar nimic concret. Am să citesc și cartea, poate acolo ni se explică ceva.

N-am să povestesc filmul, în schimb vă spun că Sandra Bullock face un rol bun, așa cum ne-a obișnuit aproape mereu. Să nu uităm că Sandra e genul de actor care azi câștigă oscarul, iar a doua zi primește zmeura pentru cel mai prost actor. Apropo de asta, Sandra Bullock e singurul actor care s-a dus pe scena și și-a luat Zmeura.

Povestea este interesantă. În Europa, mai exact în România, oamenii încep să se sinucidă, la început nu se știe de ce, dar după o vreme se extinde în toată lumea și aflăm că este vorba despre o ființă pe care dacă o privești, îți vezi cele mai mari temeri, dezamăgiri sau alte chestii care te fac să te sinucizi, de multe ori în cel mai brutal mod. Malorie este însărcinată când se întâmplă toate chestiile astea, iar norocul o aduce într-o casă cu niște oameni care fac tot ce pot pentru a supraviețui, și o fac în jur de 5 ani, până când totul o ia la vale și Malorie se vede nevoită să fugă împreună cu cei doi copii într-un loc despre care se crede că este sigur și unde există o comunitate de oameni.

Merită fiecare minut, este un film care te ține în suspans și care îți ridică o serie de întrebări. E ciudat să văd în ultima zi din an, probabil cel mai bun film din 2018.

Filmul este disponibil pe NETFLIX

LINK IMDB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here