Cred că e un serial pe care ar trebui să-l vadă orice copil, chiar dacă e dur și spune lucrurilor pe nume, tinerii au ce învăța din acest serial, mai ales dacă în familie nu se discută chestii de genul acesta.

Serialul explorează începutul pubertății la niște copii și ne prezintă etapele prin care trec tinerii. Fiecărui copil care intră în pubertate îi este atribuit un monstru care îl împinge să facă anumite chestii alimentându-i crizele adolescentine.

Mi-a plăcut asocierea pubertății cu un monstru, mai ales că tinerii ajung adevărați monștrii atunci când îi lovește pubertatea.

În primul sezon, serialul explorează câte o temă în fiecare episod. Avem episod în care tema principală este masturbarea, un altul în care tema este ciclul sau chiar filmele porno. Serialul este foarte comic, iar asta se simte datorită lui Nick Kroll care este producător executiv, el fiind și vocea personajului Nick Birch, precum și a monstrului hormonal.

Nick Kroll interpretează mai multe personaje în serial, dar nu cred că este cazul să le menționez aici.

Pe cât este de comic, pe atât de informativ este acest serial. Chiar ai ce învăța din serial, iar dacă ai trecut peste perioada aceea, măcar ai șansa să îți reamintești lucruri din adolescență, poate chiar ai să te identifici cu anumite personaje sau situații.

Serialul este disponibil pe Netflix și merită din plin, mai ales că a apărut și sezonul 2.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here