Audio-Technica ATH-S200BT

În cazul în care îți dorești niște căști bune, trebuie să scoți din buzunar o sumă destul de mare de bani. Mai ales dacă ești în căutarea unor căști cu Noise Canceling care să fie și wireless.Dar dacă ai renunța la NC, pentru un sunet bun, materiale bune și wireless, cred că Audio-Technica ATH-S200BT este varianta cea mai bună, mai ales că sunt destul de ieftine.

Design

Material de calitate-ce o mai însemna și asta. Cert este că sunt dintr-un plastic ce pare rezistent și nu se rupe la prima bruscare. De asemenea se simte bine la atingere. Căștile arată bine ca design, eu le-am avut pe negru, dar cele cu benzi albastre sau roșii sunt și mai frumoase. Pe o cupă avem toate butoanele de on/off, modificarea volumului și un bec care ne arată starea conectarii. În rest arată bine, cu logo-ul pe cupe, au exact dimensiunea potrivita, deci nu par mari.

Funcționalitate

Acesta este un capitol la care Audio-Technica ATH-S200BT excelează. Din păcate nu are noise canceling, dar izolează destul de bine sunetele externe. Sunetul este și el excelent, înalte foarte bune, medii la fel, bas-ul mulțumitor pentru toată lumea. Eu aș zice că era nevoie de ceva mai mult bas. Dar, din 5 oameni, 4 au zis că e ok și la acest capitol. Deci rămâne că sunt eu ciudat și sunt singurul care voia un pic mai mult bas. Nu sună rău, dar parcă îi lipsește profunzimea.

Căștile au și microfon, deci te poți conecta la telefon și poți vorbii de la ele, sau pe skype, sau chiar în jocuri. Apropo de jocuri, s-au descurcat mai bine, muuult mai bine decât căștile dedicate de la Somic care m-au dezamăgit profund. Microfonul este și el de calitate, deci un mare plus și pe partea aceasta.

Conectarea la bluetooth se face ușor, din păcate nu se poate conecta la mai multe dispozitive. Iar asta e un minus nasol, era interesant să faci o trecere de la telefon la laptop și invers.

Comoditatea nu este la ea acasă. Dar asta se aplică tuturor căștilor noi, e o chestiune de timp până te obișnuiești cu ele. Și eu am zis că Beats sunt cele mai incomode căști din istorie, acum nici nu le mai simt pe cap. Pe partea asta cred că trebuie să fim mai răbdători.

Baterie

Impresionantă. Vă spun asta cu mâna pe tastatură. Ei zic oficial 40 de ore de ascultat, sincer nu am calculat, dar mi s-a părut o eternitate până am fost nevoit să le încarc din nou. Iar asta e un mare plus. O chestie care mi-a plăcut tare, a fost faptul că dacă nu le folosești o perioadă și nu le stingi, intră singure în stand-by pentru a economisii energie.

Preț

Momentan prețul este de 329 de lei la eMag. Un preț decent pentru ceea ce oferă aceste căști

Concluzii

La bani puțini, nu cred că poti să găsești ceva mai de calitate. Căștile oferă o calitate decentă a sunetului, singura problemă descoperită de mine fiind basul slăbuț. Dar după cum ziceam, se pare că doar eu am problema asta. Chiar și așa, recomand căștile ca soluție atunci când nu vrei să dai 1500 de lei pe niște căști premium

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here