Cred că a fost cea mai frumoasă mișcare de imagine, și nici nu s-au cufurit pe ei cu „donații” așa cum s-au lăudat toți.

În schimb, Ubisoft, a pus jocul Assassin’s Creed Unity liber la downloadat , pentru a putea vedea, și noi ăștia săraci, cum arată Notre Dame :))

Oferta este valabilă până pe 25 aprilie, pentru varianta de PC a jocului. Assassin’s Creed Unity va fi atașat permanent de contul vostru de Uplay după ce accesați pagina dedicată acestei promoții, așa că aveți timp să îl jucați pe cât de mult timp doriți.

Acțiunea poveștii are loc într-o istorie ficțională a evenimentelor din viața reală și urmărește bătălia dintre Asasini, care luptă pentru pace prin libertate, și Templieri, care doresc pace prin control. Acțiunea are loc la Paris, în timpul Revoluției Franceze, iar povestea îl urmărește pe Arno Dorian în încercările sale de a descoperi adevăratele puteri din spatele Revoluției. Jocul păstrează tipul third-person și explorarea open-world al seriei, dar introduce și un sistem de luptă restructurat, precum și un sistem parkour și de stealth. Jocul introduce și modul cooperative multiplayer în seria Assassin’s Creed, permițând până la patru jucători să completeze misiuni narative, precum și să exploreze harta open-world.

Catedrala Notre Dame in Assassins Creed

Assassin’s Creed Unity a fost unul din primele jocuri care să fie lansat pe generația „curentă” de consolă, reușind să demonstreze cât de neputincios putea fi hardware-ul variantelor inițiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here