Apex Legends a picat pentru prima dată de la lansare din top 10 al jocurilor cu cele mai bune încasări, potrivit companiei de cercetare de piață SuperData, deținută de Nielsen

Povestea vieții mele, mereu ajung târziu la petrecere. Când am început să joc mai serios Apex Legends, pierde bani, și poate și dispare de pe piață.

Jocul a generat 24 de milioane de dolari în aprilie, a declarat SuperData în ultimul său raport lunar, care marchează o scădere cu 74% față de februarie, luna în care s-a lansat shooterul. Statisticile acoperă versiunile atât de PC cât și de pe consolă.

Veniturile din aprilie de pe PC au fost mai mici decât ale altor jocuri, precum Counter-Strike: Global Offensive, Sekiro: Shadows Die Twice și The Division 2, potrivit raportului. League of Legends a fost jocul cu cele mai bune încasări.

Scăderea veniturilor reflectă o scădere a interesului pe Twitch: în luna mai, jocul a ajuns în medie la aproximativ 20.000 de spectatori, potrivit lui Twitch Tracker, comparativ cu peste 200.000 în februarie.

Soluție?

Actualizări, chestii care să te atragă mai mult și ceva gratuități care să mai aducă niște jucători, că după aia îi taxezi dacă i-ai prins în cercul tău.

Apex Legends este disponibil aici, gratis.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here