HTC 5G, este primul hub de acest gen care oferă o soluție către accesul la internet mobil de mare viteză. Eu știam că HTC nu mai există…

Glumesc!

Conceput pentru a fi ușor de utilizat atât la birou, cat si acasa, acest dispozitiv versatil permite o redare video 4K fluida, jocuri cu latenta redusa si functii hotspot mobile 5G pentru pana la maxim 20 de utilizatori simultan. Hub-ul HTC 5G va fi furnizat de operatori din intreaga lume.

Hub-ul HTC 5G le va permite clientilor sa utilizeze banda 5G pe mai multe dispozitive cand se afla in miscare, la serviciu sau acasa, pentru conectivitate rapida, partajare de continut, divertisment si multe altele.

Dotat cu un ecran tactil HD de 5 inci ce permite o utilizare ușoara noul hub 5G se află, de asemenea, în prim-planul tehnologiei VR bazate pe cloud. În viitor, utilizatorii vor putea reda continut VR direct din cloud intr-un headset VIVE Focus prin intermediul hub-ului HTC 5G, fara nevoia unui computer sau a unor cabluri inutile, pentru o experienta VR mobila, de ultima generatie, in timp real.

Hub-ul HTC 5G va fi disponibil prin intermediul comercianților selectati incepand cu trimestrul al II-lea al anului 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here