Am tot văzut că oamenii au zis că e prost rău filmul, că te plictisește, dar n-am crezut, că nu aplec urechea la ce zic toți. De data asta au avut dreptate. Filmul e atât de prost, atât de plictisitor încât am stat și m-am uitat la un live cu Cristiano Ronaldo în timpul filmului, live în care portughezul nu zicea nimic, doar se uita în cameră, și tot mi s-a părut mai interesant.

Din ce am văzut, filmul nu transmite nimic. Povestea pare că stă pe loc. Nu se întâmplă nimic interesant, nu au nici un obiectiv. De fapt au unu, dar e atât de plictisitor că probabil au dormit și regizorii în timpul filmărilor.

Ăștia trebuie să prindă ultima navă care pleacă spre o colonie pentru că pământul e pe moarte, și au nevoie Heliu ca să zboare cu un balon până acolo. Atât, nu e nimic mai mult. Toată povestea este că ăștia se duc după Heliu, nu e nimic în calea lor, doar timpul, de care tot ei trag aiurea și nu înțeleg de ce. Nu au nimic cu care să se lupte, de care să fugă. Nimic! Doar că trebuie să meargă până la nava spațială.

În timp ce scriu acest articol , am verificat să văd pe la ce minut e filmul, e aproape gata și nu știu dacă m-am uitat 20 de minute la el cu totul. Și cu toate astea am înțeles despre ce e vorba. Asta ca să vă dați seama cam cât de prost e realizat, cât de lent se mișcă acțiunea.

Nu recomand filmul deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here