Bineînțeles că se vor găsii unii care, cu școli de seriale în spate, o să zică că e o prostie. Ei bine, pe mine m-a convins de un semi binge, adică 4 episoade pe seară.

Și a meritat din plin. În primul rând, îmi place mult de actrița asta, Natasha Lyonne, mai ales că e roșcată iar roșcatele sunt slăbiciunea mea. Trecând peste plăcerile mele în materie de femei, rolul i se potrivește de minune, de o tipă căreia nu-i pasă de nimic în viață, fumează de rupe, se droghează la fel de mult, toate astea atunci când nu bea. E foarte comică în serial, are niște glume reușite iar rolul i se potrivește de minune.

Dar nu vă așteptați la hohote de râs, este o comedie întunecată care intrduce glume pe lângă drama deja existentă

Povestea

Reușită și ea. Ieșind de la petrecerea de ziua ei, Nadia este călcată de mașină și moare. Dar, în loc să se ducă la doamne-doamne în rai și să-l întrebe ce mai face Iisus și ceilalți de prin biblie, se trezește înapoi la petrecere. Este singura care își aduce aminte ce s-a întâmplat. Ori de câte ori moare, viața își dă un reset iar Nadia se trezește mereu în aceeași baie, în apartamentul unde se ține petrecerea dedicată zilei ei de naștere. Și de aici începe misiunea ei, de ce se află în acest loop? Sau e doar iadul și asta este pedeapsa ei.

Oricum, serialul este foarte bun, ușor de digerat, cu o durată de 30 de minute per episod, ideal pentru a fi vizionat înainte de somn, asta dacă nu te prinde 2 noaptea pentru că nu te poți despărți de televizor.

Serialul este produs de Netflix, după ideea lui Natasha Lyonee, my Poehler și Leslye Headland.

PS-V-am zis ce mult îmi place de tipa asta pentru că e roșcată? Vă zic din nou, îmi place de tipa asta pentru că e roșcată.

Link IMDB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here