Nu cred că puteam să găsesc un alt titlu, pentru că totul îmi aduce aminte de John Wick, dar mai slab. Un John Wick cu buget redus, dar cumva cu un actor de calibru mare care pare că a picat pe platoul de filmare din greșeală, iar dacă tot a ajuns acolo, a zis „meh, hai să-l fac și pe ăsta”

Polar e plin se sânge și sex, iar oamenii par mai rezistenți la gloanțe decât în realitate. Par examplu, chiar în prima secvență, când niște tipe sexy, alături de alți bărbați sexy și răi, se duc să omoare un asasin retras. Ăla primește un glonț dintr-un sniper de la distanță și pare că nu are nimic. Nici nu mai zic de sniper, că pare cu nu știe să tragă niciodată, serios, go for the head, bitch! În fine, ăla primește 3 gloanțe, unul de calibru mare, și tot își permite să mai tragă un glonț sau să mai stea în picioare.

În rest filmul mi s-a părut executat destul de prost, nu am recunoscut nici măcar un actor, înafară de Mads Mikkelsen care, după acest rol, pare că scoate ceva bun din orice personaj pe care îl joacă, chiar dacă filmul e prost. Nu are o poveste originală, de fapt ăsta e vrut mort doar pentru că a investit bine niște bani și trebuia să-și scoată vreo 8 milioane de dolari pensie, iar unul, gras, blond și urât, s-a decis că nu vrea să-i plătească banii.

Și da, e făcut după benzile desenate cu același nume, deținute tot de Netflix.

Un film mediocru, porbabil acceptat de Mads Mikkelsen pentru bani de buzunar. În caz că te plictisești vreodată și ai nevoie de un film ușor, cu acțiune, femei sexy, sânge și mult sex, nu ar trebui să-l scapi pe ăsta, dar doar dacă nu există orice altceva mai interesant în viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here