Lansarea remake-ului Resident Evil 2 se apropie din ce în ce mai mult și, în curând, veți avea parte de puțină acțiune. Va fi o cursă contracronometru care îți testează abilitățile și inteligența și, odată ce timpul a expirat…you are out of luck, cum ar spune englezu. O versiune demo va fi disponibilă pentru descărcare începând cu data de 11 ianuarie și va fi disponibilă până pe 31 ianuarie.

Demo-ul „1-Shot” pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One va dura doar 30 de minute. Veți fi pus în pielea lui Leon cu un set de obiective de îndeplinit

Dacă le terminați înainte ca timpul să se scurgă, puteți reporni misiunea pentru a putea explora din nou Raccoon City pentru a completa restul de timp. Dacă deveniți o gustare pentru zombie, veți putea continua până când atingeți limita de timp.

Odată ce finalizați demo-ul, veți putea viziona un trailer exclusiv. Nu veți putea juca demo-ul din nou după ce timpul a expirat, dar puteți vizualiza trailer-ul ori de câte ori doriți.

La fel ca originalul, jocul complet va avea două perspective între Leon S. Kennedy și Claire Redfield. Este un proiect ambițios care merge mult mai departe decât o simplă retușare. Capcom îl proiectează de la bază cu o schemă de control mai modernă.

Resident Evil 2 va fi lansat în 25 Ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here