CES 2019 a debutat, ceea ce înseamnă că este timpul pentru prototipuri hardware Razer. În acest an, Razer ne propune monitorul de Gaming Razer Raptor, de 27 de inci, care marchează o premieră pentru companie. Dar există și o surpriză: Raptor nu este doar un prototip , de asemenea, va fi un produs real. Razer intenționează să vândă Raptorul în cursul acestui an pentru suma de 699,99 USD.

Lăsând deoparte specificațiile pentru un minut, Razer pare să fi lucrat cu adevărat la design, ramele fiind foarte subțiri, iar design-ul per ansamblu, este destul de impresionant. O altă chestie interesantă este sistemul integrat de gestionare a cablurilor din spate. Razer include, de fapt, cabluri speciale, plate, de culoare verde, pentru gestionarea intrărilor, fără a afecta designul (în special, un cablu de alimentare, HDMI, Display Port, USB-C și USB-A).

În ceea ce privește display-ul, este în concordanță cu alte monitoare de top: are un ecran de 27 inch cu o rezoluție QHD de 2560 x 1440, o rată de reîmprospătare de 144 Hz și un răspuns de 1ms (cu reducerea mișcării de mișcare) și 7ms rată. Ecranul atinge o luminozitate de până la 420 nits și suportă HDR (deși Razer nu a specificat care este standardul HDR, în mod specific). Un dezavantaj: există doar suport pentru tehnologia FreeSync de la AMD, nu pentru Nvidia G-Sync.

Razer nu face rabat de la materialele de calitate: baza este construită din aluminiu forjat. Și din moment ce este un produs Razer, LED-urile Chroma sunt și ele prezente.

Pe partea de software , Raptor suportă picture in picture, ceea ce înseamnă că veți putea vedea mai multe intrări simultan. Există, de asemenea, suport pentru oglindirea ecranului unui Razer Phone 2 printr-o conexiune USB-C, permițându-vă să utilizați telefonul cu un ecran complet, mouse și tastatură.

Sursa foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here