Știam deja cu toții că marile companii fac poze de promovare cu DSLR-uri și pe urmă le prezintă ca și cum ar fi fost făcute cu telefoanele lor.  De aceea niciodată nu mi-am ales un telefon după performanțele camerei foto, că oricum sunt minciuni.

Se pare ca Samsung a apelat din nou la trucuri vechi, si au fost doar prinși cu minciuna din nou, promovând o poză făcută cu camera unui telefon  și promovând-o ca o poză făcută cu telefonul. Aceasta ar putea părea o poveste destul de nebună , dar lucrurile devin și mai bune când aflați cum au fost prinși cei de la Samsung.

Cei de la Samsung au cumpărat o poză de pe internet și au prezentat-o ca și cum ar fi fost făcută de telefonul Galaxy A8. Numai că urmează partea asta, absolut superbă:

”La începutul acestui an, Samsung a fost prinsă folosind poze DSLR pentru  pentru a arăta capabilitățile camerei Galaxy A8. Și acum au făcut-o din nou – au folosit o imagine de stoc făcută cu un DSLR pentru a falsifica modul de portret al camerei „, a scris Dunja Djudjic într-un post pe DIYPhotography. „De unde știu asta, s-ar putea să te întrebi? Ei bine, pentru că Samsung a folosit fotografia mea ca să o facă.”

Deci au fost demascați chiar de către modelul din fotografie. Trist!

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here