Apple a reluat producția iPhone X din cauza cererii mai slabe decât cea așteptată pentru cele mai recente modele XS și XS Max, potrivit unui raport al The Wall Street Journal.

Mișcarea se datorează, probabil, unui acord încheiat cu Samsung pentru achiziționarea unei anumite cantități de ecrane OLED. Modelele din acest an echipate cu OLED  nu reușesc să vândă în cantitățile necesare pentru a îndeplini condițiile acordului. Raportul sugerează că Apple se îndreaptă spre modelul de anul trecut ca o soluție de rezervă. Apple a încetat să vândă iPhone-ul X în magazine când XS a fost lansat pentru prima dată.

Se crede că iPhone-ul X este mai ieftin decât XS sau XS Max datorită vechimii sale, ceea ce înseamnă că componentele și echipamentele de producție sunt mai ieftine, potrivit raportului WSJ. În trecut, modelele vechi au fost produse atunci când există o cerere suficientă pentru ele pe anumite piețe.

Vestea vine după ce ieri, WSJ publica o știre prin care anunța că compania Apple a redus producția pentru toate modelele noi lansate în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here