Am văzut ieri și azi toate episoadele, deci sunt la zi cum ar veni. Momentan sunt 4 episoade, iar din ce am văzut pe HBO GO, sunt afișate 6 episoade, două pe cale să apară. 

De aici deduc că primul sezon are doar 6 episoade.

Serialul nu este ieșit din comun. E românesc dar nu se mănâncă ciorbă, până acum doar o supă. Serialul nu e wow, dar nu e nici prost, are așa o chestie inexplicabilă care te face să vrei mai mult. Ca o tipă care nu se îmbracă provocator dar tot pare sexy.

Andi Vasluianu joacă bine, tipa nu prea. Pare puțin falsă și nu prea exprimă sentimente. A fost profund? Stai că reformulez. Orice trăiri ar avea nu le arată sau nu știe să le arate pe cameră. E tristă? Vorbește și are mimica a feței ca atunci când e fericită.

Personajul negtiv la fel, bulgaru ăla, are față de psihopat dar felul în care vorbește te face să nu-l iei în serios. Poate dacă ar fi tăcut m-aș speria de el, dar dacă ar zice ceva m-ar pufni râsul.  Nu am înțeles ce tip de polițist este Andi Vasluianu că nu l-am văzut cu pistol la el. Dialogurile sunt destul de slăbuțe, sunt și ceva glume pe alocuri, unele reușite altele…mai bine nu! La capitolul acesta nimic memorabil. Mi-a plăcut faza lui Andi Vasluianu când zice „F***-ți hackerii mă-tii „. Se vorbește multă germană în serial, că deh.

Copilul nu îmi pare nici el foarte natural, nici măcar când e în pericol, parcă e o joacă totul.

Dacă e să fiu rău, aș zice că Andi Vasluianu e singurul actor din serialul ăsta. E filmat super fain, se vede minunat.

Cu toate că pare mai mult o critică adusă serialului, chiar îl recomand, cum ziceam și mai sus, e ca o tipă banală care are ceva foarte atrăgător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here