Multiversul lui George R.R. Martin continuă să se extindă, conform celor de la  Variety  Hulu dezvoltă mai multe seriale bazate pe Wild Cards: o serie de cărți scrise de creatorul Game of Thrones.

Potrivit unor surse, Hulu intenționează să angajeze scriitori pentru două spectacole stabilite în universul Wild Cards. Andrew Miller (Cercul Secret, Tremors) este pregătit să lucreze la scenariu dar și să producă serialele pentru HULU.

„În 1946, un virus străin care rescrie ADN-ul uman a fost dezlănțuit accidental în  New York”, se arată în sinopsisul seriei de pe Amazon. „A ucis nouăzeci la sută dintre cei infectați. Nouă procente dintre cei care au supraviețuit au suferit mutații transformându-se în niște creaturi. Unu la sută, au primit superputeri”

Nu am citit cărțiile, dar după ce am citit sinposisul, le-am adăugat pe listă.

Acesta va fi cel de-al treilea proiect al lui George R.R. Martin, care va face tranziția din pagină pe ecran. Game of Thrones a debutat in 2011. Syfy a inceput deja dezvoltarea unui serial numit Nightflyers, bazat pe una dintre romanele sale, iar acum doua seriale Wild Cards sunt pe drum.

Nu e rău pentru bătrânel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here