Persoanele publice încheie deseori contracte de promovare cu companii precum Samsung sau Apple, iar încălcarea lor se poate reflecta în costuri semnificative.

În cazul în care ai văzut o vedetă la un eveniment  folosind un gadget într-o manieră ostentativă, este foarte probabil ca gestul respectiv să fi fost finanțat de producătorul gadgetului. Cei de la Samsung sunt recunoscuți pentru astfel de practici după ce s-au aflat în spatele celui mai popular selfie distribuit vreodată pe Twitter.

A avut loc în urmă cu câțiva ani la premiile Oscar, când Ellen Degeneres a făcut un selfie cu unele dintre cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood. Partea un pic amuzantă este că, în cadrul aceluiași eveniniment, în spatele scenei, Degeneres a postat pe Twitter folosind iPhone-ul personal. În afara unor știri pe marginea gafei, evenimentul respectiv a fost dat uitării.

 O vedetă din Rusia se pare că nu este însă la fel de norocoasă.

Conform celor de la Mirror UK, Ksenia Sobchak a fost dată în judecată de Samsung pentru a fost surprinsă folosind un iPhone X în cadrul unui reality show de la post de televiziune rusesc.

Sobchak fusese contractată de Samsung să utilizeze la toate prezențele publice un telefon al producătorului sud-coreean. Nu a ajutat nici faptul că, la momentul în care a fost imortalizată, încerca să mascheze telefonul iPhone X   într-o manieră copilărească, fără succes, cu o foaie.

Din cauza procesului intentat de Samsung, riscă să plătească echivalentul a 1,35 milioane de euro. Până la urmă e este vorba despre un contract semnat de ambele părți, iar vedeta din Rusia a încălcat acest acord. Prin urmare, sunt șanse mari ca cei de la Samsung să câștige procesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here