Cu speranțe mari în suflet și cu admirație pentru Tom Hardy, am văzut Venom așteptând să mă dea pe spate. Nu a facut-o, dar nici nu îl pot incadra la categoria filmelor proaste. Poate și pentru că gusturile mele nu sunt foarte pretențioase atunci când vine vorba de filme. Mie mi-a plăcut și Green Lantern, deși oamenii l-au urât.

În fine, filmul e scris cam prost din ce mi-am dat eu seama, dar Tom Hardy reușește să scoată tot ce e mai bun din filmul ăsta.

Nu se potriveșe deloc aspectul lui Tom Hardy cu caracterul de fricos a lui Eddie Brock. De aceea mi s-a părut ciudat să-l văd cum se ascunde atunci când magazinul este jefuit. Dar e ok, ăsta e caracterul, cu el defilăm.

Mi s-a părut interesant cum vocea lui Venom este tot vocea lui Tom Hardy, practic omul ăsta iubește să joace două roluri diferite în același timp.

M-a enervat la culme iubita lui Eddie, care îl părăsește rapid după o gafă făcută de acesta. Faptul că deja e într-o relație cu altul nu mă surprinde, părea oricum o „bagaboantă”. Nu cred că poți să-i spui unui om că îl iubești și te logodești cu el, după care dispari în brațele unui alt om. N-ai cum, decât dacă ești o târâtură.

Dacă eram eu Venom, pe ea o omoram prima.

Nu știu dacă Tom Hardy are ceva defect la coloană, dar umblă în tot filmul de parcă ar avea. Și nu îmi aduc aminte ca personajul Eddie să aibă probleme locomotorii. Cred că așa umbă Tom Hardy.

Filmul este puțin tras de păr în anumite momente pentru că logodnicii sale nu i se pare nimic ciudat în faptul că ăsta se urcă într-un acvariu și mănâncă crabi cruzi. Îl duce în schimb la un tomograf.

În rest avem de toate, urmăriri cu mașina ca în Fast and Furios, bătăi cât cuprinde și un Venom fricos la un moment dat care ne spune că pe planeta lui el era un ratat. Și n-am înțeles asta pentru că eu îl știam pe Venom ca fiind un dur.

în fine, nu am înțeles nici cum a ajuns la concluzia că îi place planeta noastră și nu mai vrea să plece de aici, ba chiar îi împiedică pe ceilalți simbioți să părăsească planeta. Planul lor era să aducă aici milioane de simbioți care să mănânce oameni.

Trist. Filmul nu e prost, dar nici ceva oau. Hardy face un rol bun și sper să avem și partea a doua.

Notă 7/10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here