Home Hub este competitor direct pentru Amazon Echo Show, fiind o boxă inteligentă cu display, exact ca Echo Show. Până aici nimic surprinzător, Google intrând destul de târziu pe piață cu un produs de acest gen.

Dar ce îl face unic?

Păi faptul că nu are cameră încorporată. Poți iniția apeluri video, dar cel pe care îl apelezi nu te poate vedea. Deci o videoconferință este exclusă cu acest device. Asta pentru că Google a targetat Home Hub ca un device pe care să-l ții pe noptieră, iar faptul că nu are cameră integrată te face să te simți mai în siguranță.

Display-ul dispozitivului măsoare 7 inci care ”plutește” sau este așezat pe boxa device-ului. Deasupra vine cu un senzor de lumină care-i permite ecranului să-și ajusteze luminozitatea automat. Design-ul îi permite să fie așezat cam oriunde. De la bucătărie până la noptieră.

În plus față de Google Home, Home Hub îți permite să și vezi informațiile de care ai nevoie, nu doar să le auzi.

Bineînțeles că în dotarea lui se află și minunatul Google Asistant și îți oferă acces la alte servicii Google precum: Search, Youtube, Photos, Calendar sau hărți.

Produse similare au mai fost lansate și de Lenovo sau JBL, dar nu pare ca produsele de la cei doi producători să aibă mare succes. Cu Home Hub poți face tot ce faci cu un Google Mini de exemplu, doar că acum ai acces și la informații vizuale.

Specificații

Google Home Hub măsoară 67mm (D) x 178.5 (W) x 118 (H) și cântărește 480g. Acesta este dotat cu un cablu de alimentare de 1,5 m, un ecran LCD de 7 inci, un difuzor cu gama largă, un senzor de lumina, suport pentru Wi-Fi si Bluetooth si un port jack DC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here