Desenele de sâmbătă dimineața, pe ProTV. A fost singurul loc în care le-am văzut și eram fascinat de armurile Cavalerilor.

Poveste

Desene încep cu regele Arthur și  Cavalerii mesei rotunde prinși în Pestera de Sticlă de către regina Morgana (personaj negativ).

Vrăjitorul Merlin, în imposibilitatea de al elibera pe regele Arthur și pe Cavalerii săi, caută în viitor oameni capabili  pentru înlocuirea Cavalerilor. Merlin îl găsește pe fundașul echipei de fotbal New York Knights, Arthur King, ca înlocuitor potrivit.

Merlin îl transportă pe Arthur King și coechipierii lui la Camelot după unul dintre meciurile lor de fotbal și îl numește pe Arthur King ca lider, împreună cu coechipierii săi ca și noii Cavaleri ai mesei rotunde. Le atribuie sarcina de a elibera adevăratul Rege și pe Cavalerii săi. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să găsească cele 12 chei ale adevărului, câte unul pentru fiecare cavaler. După ce se găsesc toate cheile, adevărații cavaleri vor fi liberi și echipa se va întoarce acasă.

Cavalerii sunt înarmați cu o armură specială și își pot chema creaturile de pe blazon  în orice moment când se află în armura de luptă. Aceste animale, cum ar fi dragonul regelui Arthur, sunt inscripționate pe scuturile lor.

Ca și alte desene de succes din anii 90, serialul s-a încheiat brusc în sezonul 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here